Skip to content

Slibning af tænder/ korrektion af biddet

Hvis kaninens eller gnaverens tænder ikke bliver slidt nok, når den spiser, kan det være nødvendigt at slibe tænderne eller korrigere biddet.

Bestil tid på 44 66 20 40

Sådan foregår en tandslibning

Bestil tid på 44 66 20 40

Er du i tvivl om din kanin, chinchilla eller marsvin har brug for at få slebet tænderne, så er du er altid velkommen til at ringe med spørgsmål, inden du bestiller tid.

Fejlbid hos kaniner og gnavere

Vi ser nogle gange underbid eller overbid hos kaniner og gnavere. Det betyder, at fortænderne ikke når sammen og derfor ikke slides. Det betyder, at fortænderne vokser sig for lange og låser kæbernes bevægelse, så kindtænderne heller ikke kan slides normalt.

Det er en medfødt/udviklingsmæssig defekt, og derfor ser vi disse problemer hos helt unge dyr. Behandlingen er, at operere de skæve fortænder ud. Dyrene kan sagtens leve uden fortænder, men kan selvfølgelig ikke gnave hele gulerødder eller barken af æblegrene, hvis de ikke har nogle fortænder. De kan heller ikke selv bide græs af plænen, men hvis de får hø og græs, som er plukket, kan de sagtens spise det.

Artikler og historier fra virkeligheden om dyr, vi har hjulpet

Det siger dyreejerne ...

Fantastisk behandling af min kanin hos Jens. Han fik opereret tre skæve kindtænder ud med stor succes. Altid god behandling og fair priser.
Sandra Kempf
Jeg er altid kommet hos Jens og co. med mine kaniner, når der har været noget med tænderne. Jens er virkelig dygtig, og jeg kan varmt anbefale TandDyreklinikken til alle og enhver. Den bedste professionelle vejledning og behandling, og så er hele personalet dejlige, søde og rare mennesker.
Line Vyk

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!