Skip to content

Slibning af tænder/ korrektion af biddet

Hvis kaninens eller gnaverens tænder ikke bliver slidt nok, når den spiser, kan det være nødvendigt at slibe tænderne eller korrigere biddet.

Bestil tid på 44 66 20 40

Sådan foregår en tandslibning

Bestil tid på 44 66 20 40

Er du i tvivl om din kanin, chinchilla eller marsvin har brug for at få slebet tænderne, så er du er altid velkommen til at ringe med spørgsmål, inden du bestiller tid.

Fejlbid hos kaniner og gnavere

Vi ser nogle gange underbid eller overbid hos kaniner og gnavere. Det betyder, at fortænderne ikke når sammen og derfor ikke slides. Det betyder, at fortænderne vokser sig for lange og låser kæbernes bevægelse, så kindtænderne heller ikke kan slides normalt.

Det er en medfødt/udviklingsmæssig defekt, og derfor ser vi disse problemer hos helt unge dyr. Behandlingen er, at operere de skæve fortænder ud. Dyrene kan sagtens leve uden fortænder, men kan selvfølgelig ikke gnave hele gulerødder eller barken af æblegrene, hvis de ikke har nogle fortænder. De kan heller ikke selv bide græs af plænen, men hvis de får hø og græs, som er plukket, kan de sagtens spise det.

Artikler og historier fra virkeligheden om dyr, vi har hjulpet

Det siger dyreejerne ...

Lui Kanin var i de bedste hænder. Helt fra første telefonopkald og til efterfølgende opfølgning fra klinikken har vi modtaget den allerbedste service, man kan ønske sig. Grundighed, professionalisme, sød og rar modtagelse - både telefonisk og på klinikken. Og på intet tidspunkt var vi nervøse for vores elskede kanin, hvilket var meget betryggende. Og fin telefonisk opfølgning efterfølgende. Vi kan kun varmt anbefale TandDyreklinikken. Vi kørte helt fra Odense til Måløv, og det har vi på intet tidspunkt fortrudt. Af hjertet TAK.
Aviaya Søndergård
Jeg har følt mig godt vejledt igennem hele forløbet og har følt mig enormt tryg. Topprofessionelt sted med dybt sympatiske medarbejdere.
Annemie S. Larsen

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere! 

Klinikken holder ferielukket i perioden fra den 15. juli til og med den 26. juli 2024.