Tandkonsultation

Ved en Tandkonsultation efterser vi din hunds tænder og mundhule. Vores mangeårige erfaring hjælper dig til en vurdering af om behandling er nødvendig og ofte også mere præcist hvilken behandling, der kræves.

Bestil tid på 44 66 20 40

De fleste hunde bryder sig ikke om at blive kigget i munden. Slet ikke af fremmede mennesker – og da slet ikke af dyrlæger. På TandDyreklinikken har vi dog mange års erfaring og får normalt lov til at lave en god undersøgelse af mundhulen.

Det er ikke muligt at lave egentlige behandlinger på en vågen hund til en Tandkonsultation. Konsultationen er derfor normalt en vurdering af mundhulens tilstand; tandkødets sundhed, eventuelt knækkede/slidte tænder, fejlbid, mælketænder, løse tænder, manglende tænder, knuder eller andet.

Telefonkonsultation

Hvis du bor langt fra TandDyreklinikken, tilbyder vi mulighed for en telefonkonsultation. Vi sender en mail med alle oplysninger og fotos, som kan vise/forklare problemstillingen. Du bliver så ringet op af en medarbejder fra TandDyreklinikken, og der laves en ”undersøgelse” ud fra billederne og en snak om fund. Vi skriver – som ved alle almindelige konsultationer – en journal, som så sendes til hundens ejer.

Telefonkonsultationen bliver aldrig lige så grundig som en fysisk Tandkonsultation, men det kan være nok til at afgøre, om der kræves en operation eller ej.

Vigtigt

Hvis du på forhånd véd, at det ikke er muligt at undersøge din hund uden bedøvelse, skal du oplyse det, når du bestiller tiden. Så vil vi sætte ekstra tid af til, at vi kan give en beroligende injektion – og din hund skal i så fald møde fastet (mad i 8 timer og vand i 3 timer) til undersøgelsen.

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid