Skip to content

Tandkonsultation

Ved en tandkonsultation efterser vi din hunds tænder og mundhule. Vores mangeårige erfaring hjælper dig til en vurdering af, om behandling er nødvendig og ofte også mere præcist, hvilken behandling, der kræves.

Bestil tid på 44 66 20 40

Sådan foregår en tandkonsultation

Telefonkonsultation

Hvis du bor langt fra TandDyreklinikken, tilbyder vi mulighed for en telefonkonsultation. Inden konsultationen sender du en mail med alle oplysninger og fotos, som kan vise/forklare problemstillingen. Du bliver så ringet op af en medarbejder fra TandDyreklinikken, der foretager en konsultation ud fra billederne og taler med dig om de umiddelbare fund. Vi skriver – som ved alle almindelige konsultationer – en journal, vi sender til dig efterfølgende.

Telefonkonsultationen bliver aldrig lige så grundig som en fysisk tandkonsultation, men det kan være nok til at afgøre, om der kræves en operation eller ej.

VIGTIGT

Hvis du på forhånd ved, at det ikke er muligt at undersøge din hund uden bedøvelse, skal du oplyse det, når du bestiller tid. Så vil vi sætte ekstra tid af til give en beroligende injektion – og din hund skal i så fald møde fastende (det vil sige, at den ikke må have fået mad i 8 timer og vand i 3 timer op til undersøgelsen).

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!