Skip to content

Anden operation i mundhulen på kat

Det er ikke kun tænder, vi opererer på TandDyreklinikken – vi foretager også andre typer operationer.

Bestil tid på 44 66 20 40

Knuder i munden på katten

På TandDyreklinikken opererer vi mange katte for knuder i mundhulen. Mange bliver henvist fra deres egen dyrlæge, men en del katteejere tager også selv direkte kontakt til os.

Knuderne kan skyldes betændelse, slag eller skader og kræft. Kræft i mundhulen på katte er desværre en forholdsvis almindeligt forekommende sygdom. Vi opererer tit katte for kræftsygdomme i mundhulen. Mange gange er der tale om helt godartede forandringer, som ikke er farlige. Andre gange skal vi operere store dele af kæberne væk for at kunne behandle sygdommen. Heldigvis er katte fantastisk gode til at komme sig efter disse operationer i mundhulen.

liggende kat

En brækket kæbe

Kæbebrud bliver ofte henvist til TandDyreklinikken. Kæbebrud sker typisk, når katte kommer i slagsmål, falder ned, løber ind i ting eller fx påkøres af en bil.

Hvordan vi opererer kattene, kommer helt an på, hvilke skader der er tale om. Nogle gange anvender vi akrylskinner i munden, andre gange små skruer og plader, som bores/skrues fast på knoglerne.

Artikler og historier fra virkeligheden om dyr, vi har hjulpet

Det siger dyreejerne ...

God oplevelse for både dyr og mennesker
Det er altid en god og tryg oplevelse for dyr og menneske at bruge TandDyreklinikken. Det er dejligt, at I har ekspertise omkring tænder og mund hos dyrene, fordi det er helt afgørende for dyrets lange og gode liv. Jeg skal hilse fra Sigurd og sige, at han også syntes, det var hyggeligt. Faktisk var han nok gerne blevet lidt længere.
Dorte Sandberg
Der er altid hjælp at hente
Utrolig god dyrlæge, som var rolig, tydelig og god til forklare, hvad der skulle ske med vores kat. Den pris, der blev givet på overslaget, var også den, vi betalte. Utrolig søde og dygtige sygeplejersker. God udskrivningsrapport, hvor der bl.a. stod, hvad der var lavet, og hvordan vi skulle forholde os den næste dag. Opkald dagen efter fra personale, hvor I spurgte til vores kat. Altid hjælp at hente over telefonen, når vi blev bekymret over vores katte ikke ville spise efter operationen. Dejlig at vide, at at der bliver fulgt op på vores kat ca. 10 til 14 dage efter operationen.
Helle Christiansen
Super godt med forklaring og resumé
I er meget professionelle både ved modtagelsen og ved behandlingen og er super gode til at forklare, hvad I gør eller laver. Efterfølgende får man et resume af, hvad der er gjort. Klart et sted, der bliver anbefalet til alle. Vi var de sidste hun så, inden hun faldt i søvn og de første hun så, da hun vågnede.
Dan Petersen
Jeg afleverer trygt mit pelsede guld
Jeg føler mig altid 100 procent tryg ved at aflevere mit dyrebareste pelsede guld hos jer. I ved, hvad I laver, og man kan samtidig mærke, at I brænder for det. Derudover behandler I dyrene, som var de jeres egne. Så al ros herfra!
Maria Jensen

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Det er frygteligt at have tandsmerter. Hvis du har mistanke om et tandproblem, så vent ikke, men bestil tid til et tandtjek af din kat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!