Skip to content

Anden operation i mundhulen på kat

Det er ikke kun tænder, vi opererer på TandDyreklinikken – vi foretager også andre typer operationer.

Bestil tid på 44 66 20 40

Knuder i munden på katten

På TandDyreklinikken opererer vi mange katte for knuder i mundhulen. Mange bliver henvist fra deres egen dyrlæge, men en del katteejere tager også selv direkte kontakt til os.

Knuderne kan skyldes betændelse, slag eller skader og kræft. Kræft i mundhulen på katte er desværre en forholdsvis almindeligt forekommende sygdom. Vi opererer tit katte for kræftsygdomme i mundhulen. Mange gange er der tale om helt godartede forandringer, som ikke er farlige. Andre gange skal vi operere store dele af kæberne væk for at kunne behandle sygdommen. Heldigvis er katte fantastisk gode til at komme sig efter disse operationer i mundhulen.

liggende kat

En brækket kæbe

Kæbebrud bliver ofte henvist til TandDyreklinikken. Kæbebrud sker typisk, når katte kommer i slagsmål, falder ned, løber ind i ting eller fx påkøres af en bil.

Hvordan vi opererer kattene, kommer helt an på, hvilke skader der er tale om. Nogle gange anvender vi akrylskinner i munden, andre gange små skruer og plader, som bores/skrues fast på knoglerne.

Artikler og historier fra virkeligheden om dyr, vi har hjulpet

Det siger dyreejerne ...

Det var en omsorg, der varmede
Min kat, Sheba, fik en yderst professionel og grundig tandbehandling. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Efter operationen fik jeg medicin med hjem til Sheba med en rigtig fin instruktion i, hvornår og hvordan hun skulle have medicinen. Dagen efter Shebas operation blev jeg ringet op af TandDyreklinikken, som spurgte, hvordan hun havde det. Det var en omsorg, der varmede. TandDyreklinikken kan helt klart anbefales - en bedre behandling findes ikke.
Susanne Holm-Lauritzen
På TandDyreklinikken føler jeg mig meget tryg ved den behandling, mine katte får
TandDyreklinikken er topprofessionelle. Jeg har som katteejer i mange år været i berøring med mange forskellige dyrlæger. På TandDyreklinikken føler jeg mig meget tryg ved den behandling, mine katte får. Vi mennesker går jo også til en tandlæge, når det handler om vores tænder og ikke den praktiserende læge. Derfor er jeg meget glad for, at jeg hørte om tandklinikken gennem de sociale medier.
Jannie Sandersen
Man forstår, hvad Jens gør - og hvorfor
Tryg og kompetent behandling. Jeg har været hos Jens flere gange med mine to katte - altid samme, fremragende behandling. God tid, ingen stress. Rart for dyr og mennesker. Og meget pædagogisk - man forstår, hvad Jens gør - og hvorfor. Tak!
Anne Meiniche
Det bliver TandDyreklinikken, der får lov at tage sig af mundhuleproblemer hos mine katte fremover
Sødt personale med en meget høj faglig viden og erfaring. Jeg har fem katte i alt, og det bliver TandDyreklinikken, der får lov at tage sig af mundhuleproblemer hos dem fremover.
Lene Larsen, december 2017

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Det er frygteligt at have tandsmerter. Hvis du har mistanke om et tandproblem, så vent ikke, men bestil tid til et tandtjek af din kat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!