Skip to content

Rodspidsbetændelse

Nogle gange medfører den skæve vækst af tænderne, at der kommer betændelse nede i kæben omkring rødderne. En sådan tandbyld kan vokse til kæmpestørrelse på kaniner og gnavere.

Bestil tid på 44 66 20 40

Sådan foregår en operation for rodspidsbetændelse

Rodspidsbetændelse opereres ved, at man kirurgisk fjerner al betændelsen og samtidig opererer den eller de tænder ud, som er involveret i betændelsen. Efterfølgende skal patienten igennem en længere behandling med antibiotika.

Prognosen for at blive helbredt for en tandbyld er dårligere for kaniner og gnavere, end den er for hunde og katte, hvor tandbylder ikke er noget større problem.

Hos kaniner og gnavere kan det være svært at afgrænse og behandle betændelsen og flere operationer kan være nødvendigt.

Bestil tid på 44 66 20 40

Har du mistanke om, at din kanin eller gnaver har problemer med tænderne, er du altid velkommen til at ringe med spørgsmål, inden du bestiller tid.

Det siger dyreejerne ...

Fantastisk behandling af min kanin hos Jens. Han fik opereret tre skæve kindtænder ud med stor succes. Altid god behandling og fair priser.Fantastisk behandling af min kanin hos Jens. Han fik opereret tre skæve kindtænder ud med stor succes. Altid god behandling og fair priser.
Sandra Kempf
Jeg er altid kommet hos Jens og co. med mine kaniner, når der har været noget med tænderne. Jens er virkelig dygtig, og jeg kan varmt anbefale TandDyreklinikken til alle og enhver. Den bedste professionelle vejledning og behandling, og så er hele personalet dejlige, søde og rare mennesker.
Line Vyk

Artikler og historier fra virkeligheden om dyr, vi har hjulpet

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Operationer kaniner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!