Skip to content

Anden operation i hundens mundhule

Det er ikke kun tænder, vi opererer på TandDyreklinikken. Vi foretager også andre typer operationer – fx bortoperation af knuder i mundhulen.

Bestil tid på 44 66 20 40

Knuder i munden

På TandDyreklinikken opererer vi rigtig mange hunde for knuder i mundhulen. Mange bliver henvist fra deres egen dyrlæge, men mange hundeejere tager også selv kontakt direkte til os.

Knuderne kan skyldes betændelse, slag eller skader, cyster og kræft. 

Mange gange er der tale om helt godartede forandringer, som ikke er farlige. De godartede knuder i tandkødet er noget, vi ofte opererer for på TandDyreklinikken. Det er en velkendt sygdom, som nogle hunderacer er mere disponeret for end andre. Nogle hunde får endda opereret forvokset tandkød flere gange i løbet af deres levetid – det ses fx ofte hos boxere. 

Andre gange skydes knuderne kræft i mundhulen, som også er en forholdsvis almindelig sygdom hos hunde og noget, vi opererer for hver uge. Vi har altså stor erfaring med denne type operation – og ikke mindst med gode resultater for hundene på den anden side af operationen.

Ved nogle tilfælde af kræft eller andre alvorlige tilstande kan man risikere at skulle operere store dele af kæberne væk for at kunne behandle sygdommen. Det kan lyde meget voldsomt, men heldigvis er hunde fantastisk gode til at komme sig efter disse operationer i mundhulen.

Muligheden for "hold-i-pote"-tid betød meget for os
I er meget dygtige og søde. Og at jeg kan bestille en “hold-i-pote”-tid betyder rigtigt meget, da min hund er rædselsslagen for at komme til dyrlægen. I er også det sted, hvor hun har klaret narkosen bedst.
Maria Larsson
Super godt med forklaring og resumé
I er meget professionelle både ved modtagelsen og ved behandlingen og er super gode til at forklare, hvad I gør eller laver. Efterfølgende får man et resume af, hvad der er gjort. Klart et sted, der bliver anbefalet til alle. Vi var de sidste hun så, inden hun faldt i søvn og de første hun så, da hun vågnede.
Dan Petersen
Jeg har følt mit tryg og godt vejledt
Jeg har følt mig godt vejledt igennem hele forløbet og har følt mig enormt tryg. Topprofessionelt sted med dybt sympatiske medarbejdere.
Annemie S. Larsen
Jeg har anbefalet jer til flere
I har så fin service og informationsniveau, at man føler sig helt tryg ved jeres ekspertise og rådgivning. Og I er meget omsorgsfulde for jeres “patienter”. Jeg har anbefalet jer til flere, som også har følt sig i gode hænder hos jer. TAK!
Tine Mathari

En brækket kæbe

Kæbebrud bliver ofte henvist til TandDyreklinikken. Kæbebrud ser vi typisk, når hunde kommer i slagsmål, falder ned, løber ind i ting eller fx påkøres af en bil. Hvordan vi opererer hundene kommer helt an på, hvilke skader der er tale om.

Nogle gange anvender vi akrylskinner i munden, andre gange små skruer og plader, som bores/skrues fast på knoglerne.

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Hvis du har mistanke om et tandproblem, så ring til os og beskriv din hunds symptomer. Så finder vi ud af, om der er behov for en tandkonsultation, eller om vi skal finde en tid til en operation med det samme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere! 

Klinikken holder ferielukket i perioden fra den 15. juli til og med den 26. juli 2024.