Skip to content

Anden operation i hundens mundhule

Det er ikke kun tænder, vi opererer på TandDyreklinikken. Vi foretager også andre typer operationer – fx bortoperation af knuder i mundhulen.

Bestil tid på 44 66 20 40

Knuder i munden

På TandDyreklinikken opererer vi rigtig mange hunde for knuder i mundhulen. Mange bliver henvist fra deres egen dyrlæge, men mange hundeejere tager også selv kontakt direkte til os.

Knuderne kan skyldes betændelse, cyster, slag eller skader og kræft. Kræft i mundhulen på hunde er desværre en forholdsvis almindeligt forekommende sygdom. Vi opererer hver eneste uge hunde for kræftsygdomme i mundhulen. 

Mange gange er der tale om helt godartede forandringer, som ikke er farlige. Andre gange skal vi operere store dele af kæberne væk for at kunne behandle sygdommen. Heldigvis er hunde fantastisk gode til at komme sig efter disse operationer i mundhulen.

Godartet vækst i tandkødet er en anden velkendt sygdom hos hunde, som vi ofte opererer for på TandDyreklinikken. Nogle hunde får opereret forvokset tandkød flere gange i løbet af deres levetid, det ses fx hos mange boxere.

Super taknemmelig for at jeg opdagede TandDyreklinikken
Altid super venligt personale der informerer og tager sig ordentlig tid til en, svarer på de spørgsmål man har og gør en tryg, både før, under og efter operation. De tager sig tid til, at ringe dagen efter for at høre om alt er OK. Ekstra plus at man bliver ringet op under selve operationen for at blive informeret om, hvad der skal ske, hvordan dyret har det m.m. Er super taknemmelig for, at jeg opdagede denne klinik.
Ditte Jørgensen
Vi fik lov til at være med hele vejen igennem operationen
En fantastisk oplevelse vi i dag havde med vores gamle Fiona. Vi skulle have fjernet en stor tumor/byld og vi var med hele vejen igennem. Vi oplevede at Fiona (som normalt er meget bange) var tryg ved så godt som hele besøget - og hvor er det fantastisk at man kan være med igennem hele operationen. Vi var de sidste hun så, inden hun faldt i søvn og de første hun så, da hun vågnede.
Patricia Collatz
Professionel og omsorgsfuld behandling
Både Hugo, min datter og jeg fik den bedst tænkelige behandling. Professionel og omsorgsfuld behandling af Hugo og af os, der fik lov til at være med hele vejen. Og så blev vi endda ringet op dagen efter, så I bare lige kunne sikre jer, at han var ok. Helt perfekt og kan på alle måde anbefales.
Sannie Tvermoes, februar 2018
Fik følelsen af at I ånder for at hjælpe dyr
Kan kun sige gode ting om jer. Jeg fik en følelse af at I elsker jeres arbejde og ånder for at hjælpe dyr. Dette gjorde at jeg på intet tidspunkt tvivlede på jer. God kontakt både inden operation og efter operation med fx. opringninger. Fin og respektfuld behandling af min hund og af mig som ejer. Der tages tid og vi kan tale. Sidst fik jeg oven i købet anbefalet en tandpasta som jeg selv kunne bruge og tænk - min varme/kulde - sød/sur - overfølsomhed - er så at sige væk - hurra!
Louise Jørgensen

En brækket kæbe

Kæbebrud bliver ofte henvist til TandDyreklinikken. Kæbebrud ser vi typisk, når hunde kommer i slagsmål, falder ned, løber ind i ting eller fx påkøres af en bil. Hvordan vi opererer hundene kommer helt an på, hvilke skader der er tale om.

Nogle gange anvender vi akrylskinner i munden, andre gange små skruer og plader, som bores/skrues fast på knoglerne.

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid

Hvis du har mistanke om et tandproblem, så ring til os og beskriv din hunds symptomer. Så finder vi ud af, om der er behov for en tandkonsultation, eller om vi skal finde en tid til en operation med det samme.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!