TandDyreklinikken

Specialist i tandbehandlinger på dyr

Har din hund knækket en tand? Har din kat smerter i munden? Eller vil du give dit kæledyr et forebyggende tandtjek?

TandDyreklinikken er Danmarks eneste specialtandklinik for dyr, og vi udfører alt lige fra almindelige tandeftersyn og tandrensninger til mere kompliceret tand- og kæbekirurgi. Her kan du trygt overlade dit kæledyr til vores professionelle medarbejdere, der vil give dit dyr en kærlig og omsorgsfuld behandling.

Specialdyrlæge Jens Ruhnau er Danmarks første europæisk godkendte tanddyrlæge, og han har stor ekspertise og erfaring inden for tandbehandling på dyr.

Mød vores dygtige klinikpersonale

Klik på billederne for at læse mere om klinikpersonalet.

Det siger dyreejerne…

 • Det er et utrolig kompetent personale, som formår at skabe en tryg og positiv stemning i en svær og kompliceret situation. Det er uden tvivl Danmarks bedste (tand)dyreklinik!

  Cecillie Anderson, februar 2018
 • Jeg er nærmest taknemmelig for jeres professionelle og venlige tilgang til mine hunde. Jeg anbefaler jer til mine hundevenner til hver en tid.

  Gunvor Durhuus Hector
 • Det har kun været positivt og professionelt, hver gang, jeg har været i klinikken. Fantastisk at få lov til at overvære selve behandlingen og alt personale virker, som om, de kan lide deres arbejde. Som ny kunde, har vi fået en super professionel behandling fra vi trådte ind af døren. Der var grundig information om undersøgelse og behandling af vores hund.

  Nelly Grün, juni 2017
 • Jeg går ikke til min læge for at få ordnet tænder. Jeg går til tandlægen. Jeg går ikke til dyrlægen for at få ordnet min hunds tænder. Jeg går til tanddyreklinikken. De er professionelle angående tænder.

  Diana Hende
 • Normalt har vores motto været "Der er altid plads til en lille forbedring" men I Jeres tilfælde kan vi ikke se, hvor den forbedring skulle komme henne og vi vil til enhver tid anbefale Jer, hvis vi høre om dyr med tandproblemer.

  Mange hilsener fra Henrik, Tonja & Coda
 • Vi er meget glade for at komme på Tanddyreklinikken med vores hund - af mange grunde, primært pga. den store ekspertise, det store personlige engagement og den store imødekommenhed, vi altid møder her 🙂

  Venlig hilsen Bertha, Jon & Mette

Ring til TandDyreklinikken på 44 66 20 40 og bestil tid