Skip to content

Filippa Franco de Castro

Fagveterinærsygeplejerske

Uddannelse

Om filippa

Filippa er en garvet tandnørd. Efter hun færdiggjorde sin uddannelse som veterinærsygeplejerske, arbejdede hun et halvt år som frivillig på et dyreinternat i Madeira, men i 2012 blev hun ansat på TandDyreklinikken, og her har hun været lige siden.

Det er ofte Filippas glade smil og stemme, der møder ejere og patienter som det første i telefonen eller receptionen på klinikken. Du kan også møde hende i operationen, hvor hun assisterer dyrlægerne – eller i tiden efter operationen, hvor det er Filippa, der står for ophelingskontrollen. Filippa afholder desuden vores tandbørstekonsultationer, hvor du kan lære at børste tænder på din hund eller kat.

Som den rutinerede veterinærsygeplejerske, Filippa er, sørger hun for, at vores dyrlægestuderende er godt klædt på, når de skal hjælpe til i operationen. På TandDyreklinikken Education Center møder vores kursister også ofte Filippa, da hun både hjælper med den praktiske afvikling, opsætning af udstyr og ikke mindst assisterer undervejs med fx fremkaldelse af røntgenbilleder.

Og sidst, men ikke mindst, er det ofte Filippa, der i samarbejde med Lene, står bag de opslag, du kan se på TandDyreklinikkens Facebookside.

I 2016 videreuddannede Filippa sig til fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos TandDyreklinikken Education Center. Uddannelsen tager et år og indeholder både praktisk og teoretisk undervisning i emner som anatomi, sygdomsudvikling, forebyggelse og praktisk behandling af sygdomme i mundhulen hos dyr.
Filippa bestod selvfølgelig flot sin eksamen og kan derfor kalde sig fag VSP.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere! 

Klinikken holder ferielukket i perioden fra den 15. juli til og med den 26. juli 2024.