Skip to content

Camilla Rosenø Skov

Fagveterinærsygeplejerske

Om Camilla

Camilla er uddannet veterinærsygeplejerske fra Humlebæk Dyreklinik i 2017, men har faktisk arbejdet med smådyr siden 2013. Først som klinikassistent, siden som elev og i dag som uddannet veterinærsygeplejerske.

Camilla er en af de nyest tilkomne i personalegruppen på TandDyreklinikken, hvor hun blev ansat i 2022, men vi har faktisk kendt hende i flere år. Camilla er nemlig en tandnørd ligesom os andre, og i 2019 tog hun uddannelsen som fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos TandDyreklinikken Education Center. Uddannelsen tager et år og indeholder både praktisk og teoretisk undervisning i emner som anatomi, sygdomsudvikling, forebyggelse og praktisk behandling af sygdomme i mundhulen hos dyr.
Camilla bestod selvfølgelig flot sin eksamen og kan derfor kalde sig fag VSP.

Du kan møde Camilla i telefonen eller receptionen, men ofte vil du også se hende i operationen, hvor hun assisterer dyrlægerne under operationer med fx narkoseovervågning, fremkaldelse af røntgenbilleder og finde de rigtige materialer.

Selvom Camilla er den nyeste i flokken, er hun godt på vej til opbygge sig en stor viden om tænder. Hun er nemlig nysgerrig og lærenem og typen, der researcher, hvis der er noget, hun ikke ved.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!