Jens RuhnauSpecialdyrlæge

  Uddannelse

  • Veterinærmedicin på Københavns Universitet 1995
  • Diplomate i European Veterinary Dental College 2004
  • Specialdyrlæge i Odontologi 2005

  Specialer

  Odontologi og oral kirurgi

  Jens har efter endt veterinærmedicinuddannelse været ansat på Karlslunde Dyreklinik i 4 år. Han har desuden været selvstændig konsulent og haft faste arbejdsdage på både Københavns Dyrehospital og Regiondjursjukhuset i Helsingborg, inden han i 2007 åbnede TandDyreklinikken i Måløv.

  Jens har bred erfaring inden for oral kirurgi og odontologi. Han har deltaget i adskillige kurser og kongresser i blandt andet Europa og Nordamerika samt enkelte kurser for humane tandlæger i specifikke områder inden for tandbehandlingen.

  Herudover underviser Jens ved forelæsninger og praktiske Wet-Labs internationalt og har tidligere haft indlæg på kongresser samt skrevet artikler i tidsskrifter i både ind- og udland.

  På TandDyreklinikken er Jens practice manager og den ledende veterinær inden for kirurgi.

  Jens har engageret sig i flere organisationer inden for den veterinære odontologi. Han er nuværende President og bestyrelsesmedlem i European Veterinary Dental College (EVDC). Ydermere er han tidligere været bestyrelsesmedlem i European Veterinary Dental Society (EVDS) og medarrangør af European Veterinary Dental Congress i København år 2000.

  camilla-m-kjaersgaard