Skip to content

Danmarks bedste tanddyreklinik søger 2 veterinærsygeplejersker, klinikassistenter, sygeplejersker eller med lignende uddannelse

Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste team omkring forebyggelse og behandling af tænder på smådyr, så søger Tanddyreklinikken to dedikerede medarbejdere med hvert sit alsidige arbejdsområde til to nyoprettede stillinger. Vi er foregangs- og henvisningsklinik med mange innovative tiltag i udviklingen af tandbehandlinger til smådyr, så vær parat til en dagligdag, der er udfordrende og inspirerende.

Administrativ stilling

Har du et naturligt smil i telefonen og ønsker at være en imødekommende og professionel frontfigur i den direkte klientkontakt i receptionen, og har du mod på at være med til at udvikle og organisere vores hastigt voksende kursusvirksomhed, Education Center, samt medfølgende andre administrative opgaver, så vil dette job kunne opfylde dine ambitioner.

En fundamental del af vores værdisæt er, at møde hver eneste klient positivt og empatisk og give en tryg og sublim professionel service selv i en hektisk hverdag, så du vil fungere som et vigtigt ansigt ud af til.

Sideløbende med denne fortrinsvise administrative funktion, kan det forekomme, at du også skal træde til, hvis der er brug for hjælp til tandoperationerne, så praktisk erfaring vil være en fordel.

Klinisk stilling

Ligger din force mere i praktikken omkring at arbejde med operationer, så har vi også brug for dig. 

Vi opretholder dagligt et meget højt fagligt niveau i vores klinik, og du vil komme til at indgå i et team af dygtige dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende. Du vil primært skulle assistere ved selve tandoperationerne herunder anæstesi. Derudover forventes det, at du kan arbejde selvstændigt omkring præparation og efterbehandling af instrumenter.

Det indebærer også den meget vigtige funktion omkring tryg hjemsendelse af patienter og information omkring efterbehandling til klienter.

Du vil stå for for bestilling af nye varer, så en systematisk tilgang og indsigt i, hvordan en klinik fungerer, vil være en fordel.

Ligeledes ved denne stilling kan der blive brug for din hjælp i administrationen ved pressede situationer til at kunne tage en telefon og andre forefaldende opgaver.

Om TandDyreklinikken

Vi lægger stor vægt på, at du er i stand til at arbejde selvstændigt efter grundig oplæring, men samtidig kan indgå som en naturlig del af vores fællesskab omkring en uovertruffen behandling af vores patienter og klienter. 

På Tanddyreklinikken har vi en fri og humoristisk omgangstone, og der bliver sat pris på din indsats. Vi arbejder efter frihed under ansvar princippet, og vi styrker dig gennem personalemøder og medarbejdersamtaler, og vi kan love, at du bliver virkelig “god til tænder”. Til gengæld forventer vi, at du er med til at fuldføre dagens opgaver ved, at vi hjælper hinanden og løfter i fælles flok.

Begge stillinger er fuldtid 37 timer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Lyder det som et jobmatch for dig, så send en motiveret ansøgning til os til info@tanddyreklinikken og skriv hvilken stilling du søger, og beskriv hvorfor du mener, at det skal være netop dig, der skal indgå som en del af vores team. Ansøgningsfristen er senest 17. juni. Vi regner med at holde løbende samtaler.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte os på info@tanddyreklinikken eller ringe på 4466 2040 – spørg efter Lene Ruhnau.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!​

Nyhedsbrevtilmelding

I vores nyhedsbreve finder du:

  • Gode tips og tricks til dit kæledyr
  • Patienthistorier
  • Hverdagen på klinikken
  • Tilbud
  • Konkurrencer
  • Og meget mere!